Aalborg

Erhvervslejemål.dk viser et udvalg af ledige erhvervslejemål i Aalborg

Har din virksomhed behov for at finde ledige erhvervslokaler i Aalborg, kan vores webside Erhvervslejemål.dk servicere dig med et fint udvalg af tomme kontorlejemål i Aalborg-området.

Aalborg Centrum er det største erhvervsområde i Nordjylland med erhvervskvarterer, hvor nye som etablerede virksomheder let finder et større udbud af moderne ledige erhvervslokaler til leje. Erhvervslejemål.dk er et website, som via vores samarbejdspartner kan du få et altid opdateret overblik over markedet for ledige kontorlejemål i Aalborg lige her og nu.

Vi holder dig døgnet rundt opdateret med et bredt udvalg af tomme erhvervslokaler til leje og ledige erhvervslokaler i og nær Aalborg Centrum. Vi har desuden potentielle lejere til moderne ledige kontorlejemål i Aalborg-området.

Erhvervslokaler i Aalborg

Flere ledige lejemål i Aalborg

Til trods for at store fordele i forhold til infrastruktur, en behjælpelig erhvervsorienteret kommune og stor vækst hos flere virksomheder i Aalborg, står der fortsat mange erhvervslejemål tomme. Generelt set er tomgangen i det Nordjyske lavere end gennemsnittet, men derfor står der fortsat mere end 80 erhvervslejemål ledige. Mon ikke ét af disse kunne passe til din virksomhed? Samtidig kan du eventuel forhandle dig til rabat på din husleje, som følge af den sultne udlejere og ejendomsselskaber.

Se lokaler i Nørresundby

Butik, lager eller kontor?

Om du er erfaren iværksætter, erfaren erhvervsdrivende eller skal flytte din virksomhed kan det betale sig at være kreativ. Butikslejemål tænkes ofte som beliggende i indkøbscentre eller nær gågader, men for virksomheder der ikke interesseret i detailsalg, kan et showroom i kontorlejemål uden for byen være mindst lige så favorable. Både som resultat er nemmere parkering, og selvfølgelig de lettere distributionsomkostninger, såfremt du eksempelvis ikke sælger varen direkte, men laver en bestilling. Såfremt der sælges maskiner, kan det også være attraktivt at renovere et lager eller lignende, sådan at der er plads omkring maskinerne eller lignende, mens lejemålets husleje ofte er markant lavere. Med IT virksomheder, eller call centre er det hovedsageligt et trade off mellem huslejeniveau og hvor nemt det er for ansatte at komme på arbejde.

Søger du nyt erhvervslejemål til din virksomhed?

Opret en profil med dine søgekriterier og se straks alle de erhvervslokaler, der er skræddersyet til dine kriterier. Du vil herpå løbende modtage mails med lokaler, der matcher lige præcis dine behov. Søger du flere forskellige kategorier for eksempel både butik og kontor, kan du oprette en søgeagent for hver type af lokale du søger. Det er naturligvis 100% gratis at benytte denne service.

Find erhvervslejemål

Mange erhvervslejemål står ofte tomme i længere tid af gangen, fordi mange ikke ved hvor de skal lede efter lokaler. Vi har gjort det nemt at finde erhvervslokaler – simpelthen ved at samle alle erhvervslokaler i hele landet i vores database – pt. har vi godt 4.000 ledige lejemål.

Ønsker du at få udlejet dine ledige erhvervslejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine erhvervslokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen annonce- eller opstartsomkostninger og ingen betaling pr. henvisning.

Begynd oprettelse