Odense

Find erhvervslejemål til din virksomhed i Odense


Hvis din virksomhed er på udkig efter tomme erhvervslokaler i Odense, er Erhvervslejemål.dk parat til at præsentere jer for et varieret udvalg af ledige lejemål i Odense-området.

Odense Centrum med det attraktive område omkring den gamle bykernes gågader, de små stræder og hyggelige torve har et stort udbud af velplacerede erhvervslokaler og faciliteter for nye som etablerede erhvervsvirksomheder. Der er herfor stort potentielle i f.eks. at leje en butik, lave showroom, starte en café eller have et kontorlejemål med nem tilkørsel, samt god transport via tog eller bus. Du kan finde mange tomme erhvervslokaler i Odense, som passer til netop din virksomhed eller idé om et startup.

Se erhvervslokaler i Odense

Der er flere større erhvervslejemål ledige i Odense pt., både nær Centrum, Odense M, men også de mere ydre områder af Odense har flere tomme lejemål, som både er velholdte og med gode parkeringsforhold. Du kan holde dig opdateret om de forskellige tomme erhvervslejemål her på siden, eller oprette en søgeagent som fremsender forslag direkte til din mail, hvis der er noget der passer på dine kriterier. Hele døgnet rundt opdaterer vi dig på markedet for tomme erhvervslokaler til leje i Odense. Vi kan desuden introducere dig til potentielle lejere, der søger efter ledige lejemål i Odense-området.

Odense M er blevet kendt som Odense Bys industrikvarter, som følge af flere ekspeditør firmaer, Rosengårdscentret, Daells bolighus, Fjernvarme Fyn, BoxIT, Elgiganten, Bilka, tilkørsel til Universitet, det nye supersygehus, Niels Bohrs Allé, Hjallelsevej og flere mindre virksomheder på Billedeskærervej. Samtidig er Ring 2 knudepunkt for langt de fleste bilister og cyklister i Odense.

Erhvervslokaler i Odense M

Der findes mere end 325 ledige erhvervslejemål på Fyn, rækkende fra kontorer i yderområder af større byer som Svendborg, Nyborg, Fåborg, Ringe, Assens, Middelfart, Kerteminde og Dalum, samt lagerlokaler tæt ved motorveje eller større indfaldsveje tæt ved byerne, til butikslokaler i Odense Centrum, Rosengårdscentret, Middelfart gågade og torvet i Svendborg. Alle lejemålene varierer i pris og størrelse, og kan findes ved at klikke på nedenstående link.

Se erhvervslejemål på Fyn

Der haves flere erhvervslejemål i andre landsdele, dog hovedsageligt i og omkring større byer. Odense er kendt for at være en købstad bestående af flere forskellige sammenvoksede byområder. Samtidig er den ‘nyere bydel’ Odense M hjemsted for langt de fleste b-2-b virksomheder, som følge af adgang til god infrastruktur og flere potentielle kunder i forskellige industrier og brancher.

Søger du nyt erhvervslejemål til din virksomhed?

Opret en profil med dine søgekriterier og se straks alle de erhvervslokaler, der er skræddersyet til dine kriterier. Du vil herpå løbende modtage mails med lokaler, der matcher lige præcis dine behov. Søger du flere forskellige kategorier for eksempel både butik og kontor, kan du oprette en søgeagent for hver type af lokale du søger. Det er naturligvis 100% gratis at benytte denne service.

Find erhvervslejemål

Mange erhvervslejemål står ofte tomme i længere tid af gangen, fordi mange ikke ved hvor de skal lede efter lokaler. Vi har gjort det nemt at finde erhvervslokaler – simpelthen ved at samle alle erhvervslokaler i hele landet i vores database – pt. har vi godt 4.000 ledige lejemål.

Ønsker du at få udlejet dine ledige erhvervslejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine erhvervslokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen annonce- eller opstartsomkostninger og ingen betaling pr. henvisning.

Begynd oprettelse