Vejle

Erhvervslejemål.dk er din genvej til tomme ledige erhvervslejemål i Vejle

Går din virksomhed i flyttetanker og kigger efter velplacerede ledige erhvervslokaler i Vejle, kan Erhvervslejemål.dk formidle et aktuelt udvalg af tomme lejemål i Vejle-området.


Vejle er kendt og berømmet som erhvervsvenlig kommune med moderne vækstpolitik og et effektivt blik for innovation for byens erhvervsliv, der i parantes bemærket kan bryste sig af at have laveste ledighed i Trekantsområdet. Skulle din virksomhed have akut brug for ledige erhvervslokalerl i Vejle-området, kan du med stor fordel betjene dig af Erhvervslejemål.dk, som arbejder tæt sammen med vores forretningspartner Lokalebasen.dk.

Vi er døgnet rundt i stand til at præsentere dig for et opdateret udbud af tomme erhvervslokaler til leje i Vejle Centrum og omegn. Vi har tillige mange potentielle lejere til attraktive ledige lejemål til erhverv i Trekantsområdet.

250 ledige erhvervslejemål i Vejle!

Pr. 1. april 2017 er der mere end 250 ledige erhvervslejemål i og omkring Vejle, hvorved 8,4 % af alle erhvervslejemål i Vejleområdet står tomme. Dette er markant højere end landsgennemsnittet på 6,4 %. Det kan derfor være nemmere for erhvervsdrivende at få favorable lejeaftaler i hus, hvor eksempelvis huslejen kan blive barberet lidt. Specielt i og omkring Vejle by er der mange tomme erhvervslokaler, hvilket er overraskende den travle by i Trekantsområdet set i forbehold.

Se erhvervslokaler i Vejle 

Fleksible løsninger

Flere kontorlokaler og erhvervslejemål er begyndt at blive mere fleksible for at please lejerne, og ikke mindst holde på dem. Derfor er der forskellige flex-ordninger, adgang til ekstra faciliteter eller service inden for vedligeholdelse, telefonpasninger og lignende. Dette gælder både på kontorhoteller og for flere større ejendomsadministratorer.

Hvis dette kombineres med de relativt lave lejeniveauer som er gældende i Vejle, kan mange virksomheder finde yderst attraktivt erhvervslejemål som passer til deres behov. Herfor spår vi, at lang flere virksomheder inden for logistisk, IT, servicebranchen og maskinudvikling/udlejning og salg vil flytte til Vejle og omegn. 

Se kontorlokaler i Vejle

Søger du nyt erhvervslejemål til din virksomhed?

Opret en profil med dine søgekriterier og se straks alle de erhvervslokaler, der er skræddersyet til dine kriterier. Du vil herpå løbende modtage mails med lokaler, der matcher lige præcis dine behov. Søger du flere forskellige kategorier for eksempel både butik og kontor, kan du oprette en søgeagent for hver type af lokale du søger. Det er naturligvis 100% gratis at benytte denne service.

Mange erhvervslejemål står ofte tomme i længere tid af gangen, fordi mange ikke ved hvor de skal lede efter lokaler. Vi har gjort det nemt at finde erhvervslokaler – simpelthen ved at samle alle erhvervslokaler i hele landet i vores database – pt. har vi godt 4.000 ledige lejemål.

Ønsker du at få udlejet dine ledige erhvervslejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine erhvervslokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen annonce- eller opstartsomkostninger og ingen betaling pr. henvisning.