Oestjylland

Erhvervslejemål.dk er din smutvej til ledige erhvervslejemål i Østjylland

Østjylland dækker over den østlige del af Jylland, men overlapper i almindelig tale ofte områder Sydjylland og Midtjylland. Med Aarhus Kommune som Danmarks næstestørste belliggende der, er det selvfølgelig en stor faktor for erhvervslivet. 

Østjylland har et stort antal ledige erhvervslejemål, især omkring Aarhus området hvor økonomien er størst. Derudover er byer som Randers og Silkeborg også vigtige erhvervsområder i Østjylland. 

Aarhus

Aarhus har et kæmpe potentiale indenfor mange forskellige erhvervsområder. På shopping- og handelsområdet er de blevet kåret til Danmarks bedste flere gange, hvilket gør det til et oplagt sted for lejere at finde en butik.

Derudover har byens havn stor export, hvor der tilhørende også er flere større industrivirksomhed. Samtidig har byen også de seneste år tilbygget store domiciler i Aarhus området, samt tiltrukket flere store virksomhed. Lige ude for Aarhus byenområderne Risskov og Højbjerg også attraktive lejemål. 

Dermed kan Aarhus tilbyde dig attraktive erhvervslejemål, både kontorer og butikker i indre by, men også i Aarhus V og i Aarhus N. 

Forstaden til Aarhus, Viby, er også kendt for domiciler i byen, hvor mange store virksomheder holder til. Derudover har forstaden en lang række kontorer og produktionslokaler til rådighed. 

Horsens

Horsens er i en udviklingsfase, hvor tilflytningen og udviklingen af allerede bosatte virksomheder øges. Især transportvirksomheder har fundet Horsens som et godt sted at have erhverv. Elektronikindustri samt grafisk design er to brancher som også er meget tilstæde i byen. 

Søger du erhvervslokaler i en by i udvikling, kan du se de tilgængelige lejemål her.  

Randers

Randers har en stor variation af forrretningsliv. Mange store virksomheder, danske som udenlandske, har hovedkontor eller kontorer i Randers. 

Detailbranchen, især shopping, er meget centreret omkring hovedgaden, hvor det er oplagt som kommende butiksejer at finde lokale. Udenfor Randers bymidte, kan du finde Randers SØ området hvor du kan finde mange kontorer, samt større virksomheder. Randers Kaserne har lager- og produktionslokaler til rådighed, hvis du søger lokaler i et erhvervscenter. 

Silkeborg

Silkeborg har flere større erhverv i byen, som Jyske Bank, samt EnergiMidt, der har hovedsæde i byen. Virksomheder får ofte deres arbejdskraft fra de omlignende byer, samt beboerne i Silkeborg by. 

Byen er kendt for salg af både ældre og nye biler, som er blevet en af byens nicher. 

Silkeborg har en række ledige erhvervslejemål i byen, både nord og syd for Silkeborg Langsø som går igennem byen. 

Søger du nyt erhvervslejemål til din virksomhed?

Opret en profil med dine søgekriterier og se straks alle de erhvervslokaler, der er skræddersyet til dine kriterier. Du vil herpå løbende modtage mails med lokaler, der matcher lige præcis dine behov. Søger du flere forskellige kategorier for eksempel både butik og kontor, kan du oprette en søgeagent for hver type af lokale du søger. Det er naturligvis 100% gratis at benytte denne service.

Find erhvervslejemål

Mange erhvervslejemål står ofte tomme i længere tid af gangen, fordi mange ikke ved hvor de skal lede efter lokaler. Vi har gjort det nemt at finde erhvervslokaler – simpelthen ved at samle alle erhvervslokaler i hele landet i vores database – pt. har vi godt 4.000 ledige lejemål.

Ønsker du at få udlejet dine ledige erhvervslejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine erhvervslokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen annonce- eller opstartsomkostninger og ingen betaling pr. henvisning.

Begynd oprettelse