Aarhus

Erhvervslejemål.dk er din guide til ledige erhvervslejemål i Aarhus

Hvis du og din virksomhed skulle være på udkig efter tomme erhvervslokaler i Aarhus, kan du læse mere her og blive sendt videre til et stort udvalg af ledige lejemål i Aarhus-området.

Aarhus C eller Aarhus Midtby i daglig tale huser mange uhyre attraktive kontorlejemål inden for Ringgaderne fra Trøjborg i nord til Langenæs i syd og på havnefronten, hvor den ny bydel Nordhavnen er under opførelse i Smilets By.

Via vores gode samarbejdspartner ekan du her på Erhvervslejemål.dk nemt og hurtigt lade dig guide frem til et betydeligt udvalg af ledige lejemål i Aarhus C. Vi er døgnet rundt klar til at servicere dig med et opdateret udvalg af tomme erhvervslokaler til leje i Aarhus. Vi har desuden mange potentielle lejere til ledige erhvervslokaler i Aarhus-området.

Erhvervslokaler i og omkring Århus

Århus har et yderst proaktivt erhvervsliv, hovedsageligt som følge af både et aktivt byråd og en strategisk kommunal ledelse. Dette ses ved større investeringer i og omkring Århus, for at fremme de erhvervsmæssige fordele ved at have ens virksomhed bosat i området. Til trods for øget vækst siden 2009, står der fortsat mange erhvervslokaler og erhvervslejemål tomme, som kan overtages uden større renovation er påkrævet. Dertil er infrastrukturen i både bil, med tog og sågar med fly blevet forbedret markant. Eksempelvis flyver vandflyvere fra Århus havn til København flere gange dagligt, og kan således gøre transporttiden lav og problemfri. 

Ledige lejemål i Århus C

Butikker, showrooms og kontorer

der står mere end 100 lokaler ledige i og omkring Århus, og det skulle da være mærkeligt om ikke ét af dem passer til din virksomhed. Langt størstedelen af lokaler er dog kontorlokaler, men der har været en generel tendens i Danmark til at indrette kontorer som showrooms hos virksomheder der henvender sig til b-2-b kunder, eller for b-2-c i en højere prisklasse. Dette giver dem mulighed for at fremvise deres produkter, uden at have markante distributionsomkostninger, og samtidig udøve stærk kundeservice, som ofte viser sig profitabelt.

Ledige lejemål i Viby

Butikslokaler er generelt dyrere end kontorlejemål, både som følge af placering nær gågader og liggende. Mens flere kontorlokaler har den fordel, at de ofte har bedre parkeringsforhold, og derfor er mere attraktive at have som showroom for b-2-b virksomheder, idet kunder ofte er kørende. Showrooms er dog også benyttet af eksempelvis designere, som gerne ligger i kontorlejemål nær gågader. 

Søger du nyt erhvervslejemål til din virksomhed?

Opret en profil med dine søgekriterier og se straks alle de erhvervslokaler, der er skræddersyet til dine kriterier. Du vil herpå løbende modtage mails med lokaler, der matcher lige præcis dine behov. Søger du flere forskellige kategorier for eksempel både butik og kontor, kan du oprette en søgeagent for hver type af lokale du søger. Det er naturligvis 100% gratis at benytte denne service.

Mange erhvervslejemål står ofte tomme i længere tid af gangen, fordi mange ikke ved hvor de skal lede efter lokaler. Vi har gjort det nemt at finde erhvervslokaler – simpelthen ved at samle alle erhvervslokaler i hele landet i vores database – pt. har vi godt 4.000 ledige lejemål.

Ønsker du at få udlejet dine ledige erhvervslejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine erhvervslokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen annonce- eller opstartsomkostninger og ingen betaling pr. henvisning.