Koebenhavn

Find erhvervslejemål i København

Erhvervslejemål.dk tilbyder at være din hurtige, effektive genvej til ledige erhvervslokaler, hvis dit firma har behov for det store overblik over markedet for tomme lejemål i København.

Storkøbenhavn har Danmarks største udvalg af ledige erhvervslejemål. Her er et utal af muligheder for at få din vision om drømmearbejdsplads opfyldt. København har med de mange forskellige bydele, en bred vifte af muligheder for erhvervslokaler. I samarbejde med flere af vores partnere kan vi formidle et konstant opdateret overblik over ledige erhvervslokaler, om du søger produktionslokaler, kontorhoteller, butik, eller bare et selvstændigt kontor. Arbejdspladser i København har mange fordele, blandt andet transportmulighederne. Udover cykelstierne, som København er kendt for, er der mange busruter, toge og Metro, samt udvidelsen med Cityringen. Her på sitet kan du få hurtigt overblik over ledige lejemål i de forskellige områder af København.

Se erhvervslokaler i Indre by

Man kan hverken generalisere erhvervslejemåls form, størrelse, beliggende overfor pris og geografi. Herfor kan du læse om de forskellige byområder i København, og deres forskellige erhvervslejemål og muligheder for at leje sig ind. Du kan finde lejemål i København K; som huserer et stort antal af kontorer, veloplagt til alle slags kontortyper i alle slags brancher, i alle forskellige størrelser. Derudover er København K også byens travleste shopping område, med Strøget liggende midt i gennem bydelen, med kunder i enhver målgruppe. Ved Nørrebro og Nordvest som er kendt som Københavns multikulturelle kvarter, med en lang række af restauranter, caféer, og butikker inspireret af kulturer verden over. Nørrebro har flere populærere gågader som f.eks. Jægersborggade og Elmegade. Bydelen har ledige lejemål til både større virksomheder, men også start-ups. Omkring Østerbro er et stort antal ledige lejemål, især kontorer og kontorhoteller, i alle dele fra Østerport til Ryparken. Fælledparken, samt mange andre grønne områder, hvilket gør det til en af byens grønneste områder. Østerbro er hjem for en mange high-end butikker og restauranter, og har dermed ogsået meget kvalitetsbevidst målgruppe. Vesterbro er kendt for at huse Hovedbanegården, Istedgade og Vesterbrogade, samt Kødbyen og den nye Carlsberg By. 

Ledige lejemål i København

Amager har med Ørestaden, som er rivende udvikling med blandt andet den nybygget Royal Arena, blevet en af de større erhvervsområder i Københavns området. Udover de mange ledige erhvervslejemål i Ørestad, har Amager også et stort antal ledige kontorer til leje mellem Islands Brygge og Amager strand, som har nem adgang til transport med Metro. I forbindelse med nybyggerier af Sydhavnen, er der blevet plads til lang række ledige erhvervslejemål, især for større virksomheder der har brug for meget plads. Derudover er store industrivirksomheder flyttet ud, hvilket har gjort plads til nyt liv i Sydhavnen, til stor fordel for kontorvirksomheder. Derudover er Aalborg Universitet er flyttet ind.

Ledige butikker i København

Coworking er det nye i København

Flere og flere virksomheder og startups begynder at leje kontorpladser i et åbnet kontormiljø, både på grund af den lave husleje, de gode muligheder for at få sparring og danne netværk, og samtidig fordi det er et afbræk fra den traditionelle kontorform, som kan være kedeligt og stereotypt. Mange mindre virksomheder gør det hovedsageligt for at få hjælp til deres virksomhed og samtidig skabe gode alliancer. Ved at klikke på knappen herunder, kan du se hvor i København der er ledige kontorplads i et coworking miljø.

Coworking i København

Overordnet set er den københavnske infrastruktur rigtig god, som følge af massive investeringer her i gennem årene. Dette fortsætter og ses eksempelvis med de nyeste metrobyggerier i indre København, mens der har været snak om at etablere en ring 4 (O4) sådan at tilkørselsforholdene for både erhvervsdrivende, ansatte, studerende og de generelle borgere forbedres. Samtidig blev idéerne omkring en betalingsring omkring København droppet, hvorved infrastrukturen fortsat er meget præget af tilkørselsforhold.

Søger du nyt erhvervslejemål til din virksomhed?

Opret en profil med dine søgekriterier og se straks alle de erhvervslokaler, der er skræddersyet til dine kriterier. Du vil herpå løbende modtage mails med lokaler, der matcher lige præcis dine behov. Søger du flere forskellige kategorier for eksempel både butik og kontor, kan du oprette en søgeagent for hver type af lokale du søger. Det er naturligvis 100% gratis at benytte denne service.

Mange erhvervslejemål står ofte tomme i længere tid af gangen, fordi mange ikke ved hvor de skal lede efter lokaler. Vi har gjort det nemt at finde erhvervslokaler – simpelthen ved at samle alle erhvervslokaler i hele landet i vores database – pt. har vi godt 4.000 ledige lejemål.

Ønsker du at få udlejet dine ledige erhvervslejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine erhvervslokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen annonce- eller opstartsomkostninger og ingen betaling pr. henvisning.