Kategorier
Uncategorized

Hvad kendetegner et attraktivt erhvervslejemål?

Boligmarkedet bugner med erhvervslejemål i hele landet, så mulighederne for at finde lokaler til sin virksomhed er mange. Men hvordan finder man lige frem til det bedste lejemål til sin forretning, og hvilke faktorer skal man se nærmere på? I dette indlæg kan du blive lidt klogere på, hvordan du analyserer og vurderer et erhvervslejemål, så du kan træffe din beslutning på et solidt og velovervejet grundlag.

1. Kig på lokalområdet og dets attraktivitet

Når man scanner markedet for lokaler til leje, er det fristende blot at se på prisen og træffe sin beslutning ud fra det. Et godt råd er dog at analysere erhvervslejemålet nærmere ved at se på det lokalområde, som omgiver lokalerne. Er det et attraktivt sted at bo, og er befolkningen i vækst, eller er der mange forretninger, der er lukket i de seneste år?

Du kan også analysere, hvor attraktivt lokalområdet omkring et erhvervslejemål er, ved at se på boligmarkedet i de seneste år. Er boligpriserne steget, er det et tegn på, at området er i vækst, og at der derfor kan være et stort kundegrundlag tilgængeligt i nærheden af lokalerne.

2. Undersøg de fysiske forhold i erhvervslejemålet

Lokationen for et erhvervslejemål er vigtig, men det er ikke det eneste, som man bør tage højde for. Lejemålets stand bør også undersøges nøje, da det kan have stor betydning for, hvordan du og dine medarbejdere trives i lokalerne, og hvordan kunderne opfatter virksomheden.

Det er selvfølgelig altid en god idé selv at tage ud og kigge på lokalerne til leje, så man kan se dem med egne øjne. Ser lokalerne gamle og slidte ud, eller har de en acceptabel stand, som kan give din virksomhed præsentable rammer? Ud over at se på lokalerne bør du også læse tilstandsrapporten for ejendommen, så du kan se, om der er nogle fejl og mangler, der kan gøre lejemålet mindre attraktivt.

3. Tilgængelighed for dine kunder og din målgruppe

Som virksomhed vil man ofte gerne sikre sig, at man er så tilgængelig for sine kunder som muligt. Det vil selvfølgelig være mere relevant for virksomheder, der har direkte kundekontakt på daglig basis såsom butikker eller detailforretninger. Derfor kan du med fordel tjekke, hvor tilgængelig din virksomhed vil være for dens kunder i erhvervslejemålet.

Det er bl.a. værd at undersøge, hvor gode transportmulighederne er i området, så dine kunder nemt kan lægge vejen forbi dine lokaler. Derudover kan du lave en analyse af befolkningen i lokalområdet og se nærmere på, om din målgruppe befinder sig i umiddelbar nærhed af lokalerne.

Kategorier
Uncategorized

Find de bedste erhvervslejemål i Odense

Er du på jagt efter dit næste erhvervslejemål i Odense? Så læs med i dette indlæg, hvor vi guider dig til at finde det perfekte lejemål til lige præcis din virksomhed. Boligmarkedet kan være en jungle at finde rundt i, og der er et hav af forskellige muligheder og løsninger. Med vores guide kan du forhåbentligt føle dig bedre klædt på til at træffe din beslutning.

Tjek Lokalebasens database for erhvervslokaler i Odense

De større byer i Danmark har altid været der, hvor de fleste virksomheder har placeret deres hovedkontor og butikker. Det gælder ikke mindst i Odense, en by, som i de seneste mange år har undergået en stor byudvikling. Den nye letbane er etableret og i fuld drift, og det giver endnu bedre muligheder for at bevæge sig rundt i byen.

Hos vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk finder du en komplet oversigt over alle ledige erhvervslokaler i Odense. De stiller en garanti for, at du kan finde alle de ledige lokaler i byen, så du hurtigt kan få et overblik over markedet og dine muligheder.

Vær godt forberedt til dit valg af erhvervslejemål i Odense

Inden du træffer dit valg om de kommende lokaler til din virksomhed, er det selvfølgelig vigtigt, at du er godt forberedt. Derfor anbefaler vi, at du stiller dig selv en række spørgsmål, som du bør forholde dig til, når du skal vælge dit næste erhvervslejemål i Odense. På den måde kan du vælge med mere ro i maven og være mere sikker i dit valg.

Først og fremmest bør du tage stilling til lokationen. Har du planer om at åbne en ny butik, er det måske vigtigt med en central placering midt i byen. Skal du derimod finde et kontor til dig og dine ansatte, kan det muligvis være mere passende at lede i udkanten af Odense, hvor lejen ofte er billigere.

Derudover bør du tage stilling til selve indretningen og de fysiske rammer i dine nye erhvervslokaler i Odense. Er der nok plads til at rumme dine varer, og kan lokalerne indrettes efter dine ønsker for en butik? Og indbyder kontorlokalerne til det arbejdsmiljø, du ønsker for dig og dine ansatte?

Husk at læse hele lejekontrakten

Har du fundet et potentielt erhvervslejemål i Odense, er det tid til at træffe din endelige beslutning og underskrive lejekontrakten. Lejeloven for erhvervslejemål er ikke den samme som for private lejemål, så vær opmærksom på, hvilke rettigheder og forpligtelser du har som lejer. Husk også at læse hele lejekontrakten igennem, så du undgår ubehagelige overraskelser og ekstrabetalinger, når du overtager lokalerne.

Kategorier
Uncategorized

Erhvervslejemål til leje – et hav af muligheder

Leder du efter nye rammer til din virksomhed? Det er selvfølgelig vigtigt at finde de helt rette lokaler, hvor der er god mulighed for vækst af din virksomhed, samtidig med at det er et sted, du kan føle dig hjemme. Når det kommer til erhvervslejemål til leje, findes der et hav af muligheder. Hvilken der er den rette for dig, kommer altså helt an på, hvilken virksomhed du har, og ligeledes hvilke krav og ønsker du har til dine nye rammer. Læs med her, hvor vi gennemgår nogle af de mest populære muligheder, og se om en af dem kunne være den rette løsning for dig.

Lej dig ind på et kontorhotel

Erhvervslejemål til leje kan være mange forskellige ting. Hvis du leder efter lokaler til dit eget kontor, kan et kontorhotel muligvis være det helt rette for dig og din virksomhed. Som det fremgår af navnet, er denne type erhvervsmål et hotel for kontorer. Her lejer du dig altså ind i dine lokaler, og deles om fællesfaciliteter med mange andre virksomheder. 

Fordelene ved denne type erhvervslejemål til leje er, at du får adgang til en lang række lækre faciliteter, som normalt ville være yderst bekostelige i mere traditionelle erhvervslejemål til leje. Disse faciliteter kan være alt fra en reception til mødelokaler eller en kantine. Du har stadig dine egne rammer i form af kontorer, men du deles om udgifterne og besværet med at holde de fællesfaciliteter ved lige med de andre virksomheder i kontorhotellet. En anden stor fordel er, at lejekontrakten her som regel er kortere og mindre besværlig at komme ud af. 

Det perfekte erhvervslejemål til leje for iværksætteren

Hvis du er iværksætter, og har din egen enkeltmandsvirksomhed eller en mindre startup, kan et kontorfællesskab muligvis være det perfekte erhvervslejemål til leje for dig. Kontorfællesskabet minder meget om kontorhotellet, da du også her deles om fællesfaciliteter med andre iværksættere. Ligeledes deles du igen om udgifterne og besværet i vedligeholdelse af disse med de andre lejere. En anden stor fordel for iværksætteren i et kontorfællesskab er, at du her har et erhvervslejemål til leje, hvor du deles med andre ligesindede om dit kontor. Godt nok er der som regel tilknyttet mødelokaler, du kan leje dig ind i, hvor der er mulighed for at arbejde for dig selv, men du har også mulighed for at fordybe dig ved siden af ligesindede. Denne type erhvervslejemål byder altså op til vidensdeling og en spændende hverdag.